Ibland har man otur

”Ibland har man otur”  som en kille jag dejta tidigare iår, sa.

.
Jag har haft en tuff helg. Alla mina planer ställdes in, mer eller mindre frivilligt. On top of that, PMS. Men jag klarade det rätt bra ändå. Gråt-ångesten bröt aldrig helt ut.

1. Jag har fått den underbara möjligheten att rida en kompis häst. EN gång och blir kär. Och jag har endast ridit regelbundet i ett halvår. Men en av hästarna blev halt, så jag fick inte möjligheten att rida igen. SOM jag sett fram emot detta…..

  1. Hade en dejt planerad, i ca 2 månader. (Eller 3-4 år beroende på hur man räknar.) Den blev inte av pga att han var för bakfull.
  2. Åkte inte till min sommarstuga, så fick inte träffa min katt. (Det var tänkt att vi skulle vart där.)
  3. Blev inte så att jag åkte på personalfesten. Pga ångest. Även pga jag börjar kl 07 dagen efter. Då jag inte skulle få någon sömn.

    Jag är lite bitter. Hejdå för nu.

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ibland har man otur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>