En Flicka

fre 14.10.2016
anteckningar ifrån en resa.

”Det var en gång en flicka. Flickan var starkskör. Så hård men ändå så känslig. Hon var vacker och smart. Men även ful och dum. Flickan var inte skygg med att visa sitt stora leende. Somliga, eller snarare de flesta i hennes närhet hade även fått se glimten av alla hennes våta tårar. Denna flicka är så mycket men även så lite. När hon är mycket fyller hon upp hela rummet med sin oftast positiva energi. När hon är lite finns hon knappt. Då kan hon vara ihoprullad till en boll någonstans. Och inte göra annat än att knappt existera.

Denna flicka är inte ensam. Fast hon känner sig som det. Även hon är en av oss alla här på jorden. Hon lever och har ett liv som alla andra.

Frågan är hur länge, eftersom denna saga, om flickan kanske inte kommer ha ett lyckligt slut.

Alla kan inte leva lyckliga i resten av alla sina dagar.”

blogstats trackingpixel

En reaktion på “En Flicka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>